Deze test website is nog niet geschikt gemaakt voor kleine schermen. Graag op een groot scherm bekijken.

Vialera Campers
Voordelen van een buscamper

Voordelen van een buscamper

Te koop: buscamper!
Wil u weten waarom u een buscamper zou moeten kopen? Er zitten namelijk veel voordelen aan buscampers ten opzichte van de 'gewone' camper. Onze buscampers zijn veel wendbaarder en dat geeft tijdens het rijden een geruststellender gevoel waardoor u nog meer kunt genieten tijdens uw uitstapjes zonder teveel stress. Hieronder hebben wij voor u een overzicht gemaakt van alle voordelen die zitten aan een buscamper die bij ons te koop staat.

Parkeren

U kunt met een buscamper gemakkelijk parkeren doordat het niet zo groot is als een normale camper.

Rijden

Met een buscamper kunt u heel makkelijk door kleine straatjes heen. Ook zit u lekker hoog, net als in een normale camper, en heeft u goed overzicht over het verkeer.

Geen levertijd

Als u een compleet nieuwe buscamper koopt zit hier vaak een levertijd op van minimaal 6 tot 12 maanden. Bij ons kunt u er direct in wegrijden en genieten. En toch heeft u een mooie jonge buscamper met zeer weinig kilometers waarvan de prijs ook nog eens zeer gunstig is.

Rijbewijs

U kunt met uw B-rijbewijs in een buscamper rijden. U hoeft dus geen nieuw rijbewijs te halen! Met een B-rijbewijs kunt u rijden in voertuigen tot 3.500 kg en buscampers zitten hier vrijwel altijd onder.

Goed te gebruiken voor woon-werk verkeer

De buscamper rijdt als een personenauto en kan dus ook als 2e auto gebruikt worden.

Krachtige motor

Doordat de camper een bus is heeft hij een sterke, krachtige motor, en hoeft u zich dus geen zorgen te maken in de bergen.

Uiterlijk

Het ziet er niet uit als en standaard camper en heeft een strakkere uitstraling.

Heerlijk open gevoel

De grote schuifdeur open geeft een heerlijk buiten gevoel, ook al sta je binnen te koken.

Heel veel bergruimte

De buscamper heeft een grote laadruimte achterin waar stoelen en een tafel gemakkelijk opgeborgen kunnen worden. Daarnaast krijgt u door het bed op te klappen of weg te halen een enorme ruimte om van alles op te kunnen bergen.

Compact maar ruim

De buscamper is mooi compact, maar toch kunt u genieten van alle comfort van een vast bed, een vast toilet en een douche, een vaste keuken en een zithoek.

Originele fabrieksbuscampers

Onze buscampers zijn originele fabrieksbuscampers. Dit betekent dat ze hoogwaardig zijn, een lange gebruiksduur hebben en waardevast zijn. Daarnaast hebben de buscampers hun kwaliteit al bewezen in het beroepsgoederenvervoer waar hoge eisen worden gesteld aan kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid. Geen gedoe met lekkages ed. zoals je wel ziet bij de half-integraal en integraal campers.

Bekijk ons aanbod

Overtuigd? Bekijk snel onze voorraad buscampers! Bij "ons aanbod" ziet u alle buscampers die wij op dit moment in voorraad hebben staan. Om te zorgen dat onze klanten een buscamper kopen die past bij al hun wensen, hebben wij met zorg een klein aantal buscampers ingekocht die allen voldoen aan onze hoge kwaliteitseisen.

Bekijk ons aanbod

Camper bezichtigen?

Bent u geïnteresseerd in een van onze jong gebruikte buscampers? Dan bent u van harte welkom voor een vrijblijvende bezichtiging en proefrit. Dit kan alleen op afspraak.

Bekijk ons aanbod Maak een afspraak

Google reviews

4,8
5 Voordelen van een buscamper Vialera Campers Beoordeling door klanten: 4.8/5
27 Google reviews >
  • Jonge camper occasions
  • A-merk camper occasions
  • Uitgebreide accesoires
  • Goede service & garantie
Bekijk ons complete aanbod >>

Vialera Campers B.V.
Boeierstraat 9
8102 HS Raalte
06 15 27 44 86
info@vialera.nl

Occasions met garantieGarantie op occasions