Deze test website is nog niet geschikt gemaakt voor kleine schermen. Graag op een groot scherm bekijken.

Vialera Campers
Voordelen van het op vakantie gaan met een buscamper!
Terug naar blog overzicht

Voordelen van het op vakantie gaan met een buscamper!

 20 sep 2020

De zomervakantie is nog maar net voorbij, maar bent u ook al aan het dromen over de vakantie van volgend jaar? Waarom gaat u niet op vakantie met een buscamper? Op vakantie gaan met een buscamper is een hele nieuwe ervaring van kamperen. Wij hebben de vier mooiste redenen om met een buscamper op vakantie te gaan op een rijtje gezet!

Meer vrijheid

Reizen met een buscamper geeft je erg veel vrijheid. Als u met de buscamper op stap gaat, kunt u op elk mooi plekje dat u ziet stoppen en zelfs direct blijven overnachten. Ook heeft u geen gedoe met vertrektijden en wachtrijen op een vliegveld. U vertrekt wanneer het u uitkomt. Komt u op de plek van bestemming aan en valt het weer tegen? Of is het toch allemaal minder mooi dan het van te voren leek? Dan pakt u uw spullen weer in en vertrekt u richting een beter gebied. U zit immers niet vast aan één appartement of hotel, u heeft uw eigen verblijfsplek mee.

De omgeving verkennen

In het punt hiervoor werd het ook al kort genoemd. Met een buscamper op pad gaan betekent dat u veel meer van een streek of land kan zien. Doordat u met uw eigen verblijfplek reist maakt u makkelijk een rondreis door een streek of land. Zo ziet u veel meer dan wanneer u verblijft in een appartement.

Gemak

Op reis met een buscamper biedt u veel gemak, al vanaf het moment dat u moet gaan inpakken. Het enige wat u mee moet nemen, zijn kleren en eten. Dit zorgt ervoor dat u snel kunt vertrekken en geen weken voorbereiding nodig heeft. Een relaxte start van de vakantie! Eenmaal op de plek van bestemming hoeft u ook niet veel meer te doen. Dan is het alleen een kwestie van de luifel uit en de stoelen naar buiten en u kunt genieten van uw vakantie! Geen gedoe meer met een grote (voor)tent opzetten.

Geniet van twee werelden

Met een buscamper op vakantie gaan biedt u het ultieme kampeergevoel, maar tegelijkertijd biedt het ook luxe. U bent aan het kamperen op een camping of camperplaats, maar u heeft wel uw eigen bed, douche, toilet en koelkast.

Wilt u ook genieten van alle voordelen van een campervakantie? Bekijk ons actuele aanbod campers. Wie weet gaat u volgend jaar zomer wel heerlijk met de buscamper op pad!


Delen van dit artikel kan middels de knoppen hier onder:

Terug naar blog overzicht

Camper bezichtigen?

Bent u geïnteresseerd in een van onze jong gebruikte buscampers? Dan bent u van harte welkom voor een vrijblijvende bezichtiging en proefrit. Dit kan alleen op afspraak.

Bekijk ons aanbod Maak een afspraak

Google reviews

4,8
5 blogdetail Vialera Campers Beoordeling door klanten: 4.8/5
27 Google reviews >
  • Jonge camper occasions
  • A-merk camper occasions
  • Uitgebreide accesoires
  • Goede service & garantie
Bekijk ons complete aanbod >>

Vialera Campers B.V.
Boeierstraat 9
8102 HS Raalte
06 15 27 44 86
info@vialera.nl

Occasions met garantieGarantie op occasions