Deze test website is nog niet geschikt gemaakt voor kleine schermen. Graag op een groot scherm bekijken.

Vialera Campers
Top 10 campings in Duitsland
Terug naar blog overzicht

Top 10 campings in Duitsland

 12 jul 2019

In deze lijst staat de top 10 campings in Duitsland. De campings zijn door Duitsers zelf uitgekozen tot de beste campings in Duitsland. Hieronder ziet u de lijst van de beste campings.

1. Lux-Oase

1Dit is een mooi kleinschalige camping. De camping ligt midden in de natuur, naast een mooi meer. Ondanks dat het heerlijk in de natuur ligt en er heel veel rust is, bent u heel snel bij allemaal mooie steden, zoals bijvoorbeeld Dresden. Deze combi van rust en cultuur is iets wat de Duitsers erg aanspreekt in deze camping.

2. Camping Rosenfelder Strand

2Deze camping ligt aan de Oostzee en heeft een eigen strand. Het ligt dichtbij de grens met Denemarken en u kunt dus een leuke dagtrip maken naar bijvoorbeeld Kopenhagen. Maar ook Hamburg ligt dichtbij en kan bezocht worden tijdens u verblijf op deze camping. Als u leuk wilt kunnen fietsen kunt u heerlijk langs de Oostzee einden fietsen.

3. Insel-Camp Fehmarn

3Dit is een vijf sterren camping die ook aan de Oostzee ligt. Het heeft een eigen strand waar u in de zomer heerlijk in de zon kunt liggen. De camping ligt op het eiland Fehmarn. Dit eiland wordt gezien als het droogste en zonnigste gebied in Duitsland. Dit komt doordat het eiland in goede luchtstromen ligt. Als u dus een lekkere zonnige vakantie wilt in Duitsland moet u naar deze camping toe.

4. Camping Münstertal

4Deze camping ligt midden in het Zwarte Woud. U kunt hier veel leuke plekken bezoeken, verder weg, maar ook dichtbij. Zo kunt u het Münsterdal, het Markgrägerland en het drielandengebied verkennen. U kunt hier een Konus-gastenkaart krijgen, hiermee kunt u gratis met de meeste bussen en treinen reizen. Erg handig voor als u met de camper bent, dan kunt u deze mooi op zijn plek laten staan en met het openbaar vervoer het gebied verkennen.

5. Camping Hopfensee

5Deze camping ligt tegen de Oostenrijkse grens aan. Het ligt aan de voet van de alpen en dus in een mooi natuurgebied. Ook kunt u hier veel mooie, oude kastelen bezoeken. Het bekendste kasteel is toch wel het Neuschwanstein kasteel. Dit kasteel ligt midden op een berg en heeft hierdoor een sprookjesachtig aanzien.

6. Campingpark Kühlungsborn

6De camping ligt aan de Oostzee. De camping heeft een eigen strand, dus u kunt hier heerlijk komen relaxen aan het strand. Maar u kunt hier ook hele mooie wandelingen of fietstochten maken door de omgeving van Kühlungsborn.

7. Hegau-Familien-Camping

7Dit is een mooie familie camping midden in de natuur. U kunt vanuit de camping drie nordic walking routes volgen die al uit gezet zijn. Daarnaast kunt hier nog veel meer mooie wandelroutes en fietsroutes volgen.

8. Campingpark Havelberge

8Dit is een organisatie die 9 campings heeft in het Mecklenburg merengebied. Deze campings liggen allemaal aan een ander meer in het gebied. Doordat de campings midden in de natuur liggen kunt u hier heerlijk wandelen en fietsen.

9. Strandcamping Waging Am See

9Deze camping ligt aan het strand van het Waginger Meer. Dit is het warmste meer in Oberbayern. Hier kunt u heerlijk wandelen, zwemmen en uitrusten. U kunt u hier uit heel veel soorten plekken kiezen, grote plekken of wat kleiner, dicht bij het water of juist verder weg. Daarnaast is er een nieuw sanitair gebouw gebouwd op het terrein.

10. Camping Wulfener Hals

10Deze camping ligt op het Fehrman eiland. Op deze camping kunt u heerlijk van het strand genieten. Ook hebben ze hier een restaurant aan het strand. U kunt dus heerlijk dineren met mooi uitzicht over de zee.


Delen van dit artikel kan middels de knoppen hier onder:

Terug naar blog overzicht

Camper bezichtigen?

Bent u geïnteresseerd in een van onze jong gebruikte buscampers? Dan bent u van harte welkom voor een vrijblijvende bezichtiging en proefrit. Dit kan alleen op afspraak.

Bekijk ons aanbod Maak een afspraak

Google reviews

4,8
5 blogdetail Vialera Campers Beoordeling door klanten: 4.8/5
27 Google reviews >
  • Jonge camper occasions
  • A-merk camper occasions
  • Uitgebreide accesoires
  • Goede service & garantie
Bekijk ons complete aanbod >>

Vialera Campers B.V.
Boeierstraat 9
8102 HS Raalte
06 15 27 44 86
info@vialera.nl

Occasions met garantieGarantie op occasions